به گزارش مهر، دکتر هدایت حسینی به مصرف شکر و چربی در کشور اشاره کرد و افزود: مصرف شکر ۳۰ درصد و چربی ۲۱/۵ درصد در کشور، بیشتر از استانداردهای جهانی است.
وی با اشاره به برنامه های سازمان جهانی بهداشت در حوزه ایمنی غذا، گفت: کاهش مصرف نمک چربی و شکر از فاکتورهای اساسی این برنامه هاست.
حسینی همچنین به موفقیت های کشور در زمینه ایمنی و سلامت مواد غذایی اشاره کرد و افزود: در ۱۰ سال گذشته وزارت بهداشت توانسته مصرف اسیدهای چرب ترانس مصرفی خانوار را از ۲۵ درصد به ۵ درصد کاهش دهد و مقرر کرده مصرف آن را به ۲ درصد و پس از آن با شیبی ملایم به صفر برساند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد