عینالدوله تا سال 1306 در قید حیات بود. او در سالهای پایانی عمر، با ورشکستگی بزرگی مواجه شد. طلبکاران بسیاری اموال او را تصاحب کردند. باغ و عمارت عینالدوله نیز از مالکیت او بیرون آمد و مالک جدیدی با نام بصیرالدوله (هروی) پیدا کرد. بصیرالدوله عمارت را بازسازی کرد و آن را به اسکان خانوادهاش اختصاص داد. پس از مرگ مالک جدید، عمارت و باغ به فرزند بصیرالدوله یعنی دکتر نصرتالله هروی رسید و پس از او به دخترش انتقال یافت تا این که سال 1376 با توافق آخرین مالک، باغ و عمارت عینالدوله به شهرداری تهران واگذار شد و این باغ به فضایی عمومی بدل شد که قابلیت موزه و مکانهایی دیگر را با کاربری عمومی پیدا کرد.
از حوادث تاریخی و مهمی که در این باغ اتفاق افتاده، کنفرانس تهران است که روزهای 6 تا 9 آذر 1322 برابر با دسامبر 1943 میلادی در تهران برپا شد و چهارمین کنفرانس سران کشورهای انگلیس، آمریکا و شوروی به شمار میرفت که به منظور توافق درباره حواشی جنگ با متحدین و ترسیم جهان پس از پایان جنگ جهانی دوم به صورت سری برگزار شد.
سال 1376 سازمان میراث فرهنگی کشور طی طرحی تمام ابنیه و ساختمانهای قدیمی تهران را شناسایی کرد و حدود چهل بنا را جزو میراث فرهنگی کشور به ثبت رساند و به جمعآوری اطلاعات و تاریخچه درباره آنها پرداخت و آن بناها را برحسب نیاز و ضرورت در نوبت بازسازی قرارداد و برای هرکدام، کاربری خاصی در نظر گرفت. در این بین، بنا و باغ عین الدوله چهارم تیر 1377 با شماره 2042 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.تعمیرات این بنا از مهر 1381 توسط شرکت توسعه فضاهای فرهنگی آغاز شد و طی چند مرحله تغییرات به شکل فعلی در آمده تا این که بهار 1386 و به مناسبت صدمین سالگرد بلدیه تهران افتتاح شد و با تجهیز فضاهای داخلی و خارجی عمارت برای تعریف کاربری نگارخانه و فعالیت آن در زمینه حمایت و گسترش هنرهای شهری در نظر گرفته شد. در حال حاضر، نگارخانه برگ با گشایش دوباره خود در مهرماه 1387 در مکان جدید آن (مجموعه عمارت عینالدوله) دور تازهای از فعالیتش را آغاز کرد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش