فوت‌وفن‌های پخت یک غذای زمستانی

انارپلو غذایی یلدایی در سفره قزوینی‌ها

طرز تهیه انار پلو

مواد لازم: برنج: 4 پیمانه، پیاز: یک عدد، انار: دو پیمانه، کشمش: یک‌چهارم پیمانه، خلال پسته: 4 قاشق غذاخوری، گشنیز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و ادویه پلویی: به میزان لازم، زعفران دمکرده: دو قاشق غذاخوری
کد خبر: ۸۴۰۴۱۲
طرز تهیه انار پلو

طرز تهیه: ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.

سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان ته‌دیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.

بعد از گذشت 25 تا 30 دقیقه انار پلوی شما آماده است.

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

newsQrCode
برچسب ها: آشپزی انار پلو
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها