طرز تهیه: ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.
سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان تهدیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.
بعد از گذشت 25 تا 30 دقیقه انار پلوی شما آماده است.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد