طرز تهیه: ابتدا گوشت را به تکههای مناسب برش بزنید و با یک عدد پیاز خرد شده بپزید و بگذارید آنقدر بجوشد که فقط یک لیوان از آب آن باقی بماند. در انتهای پخت گوشت، آلوهای خیس شده از قبل را به گوشت اضافه کرده و به آن کمی نمک فلفل و زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.
برنج را بپزید و آبکش کنید. برای تهیه این غذا حتما از برگ اسفناج استفاده نمایید. آنها را بشویید و درشت خرد کنید و با یک لیوان بپزید. بعد از پایان پخت کمی نمک به آن بزنید و سپس آب آن را بگیرید. در نهایت اسفناجها را با مقداری پیاز سرخ کنید.
زرده تخممرغ را با ماست و زعفران و نصف فنجان روغن، در یک ظرف مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. نصف برنج را به این سس اضافه کنید و آن را هم بزنید و ته قابلمه بریزید و کمی فشرده کنید. بعد گوشت و آلو و اسفناج را روی برنج زعفرانی بچینید. مقداری پودر غوره روی آن بپاشید و باقی برنج را روی گوشت بریزید و آن را هم فشرده کنید. این تهچین را به مدت یک ساعت دم بگذارید و صبر کنید تا تهدیگ آن برشته و طلایی رنگ شود.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: