طرز تهیه ته چین اسفناج

مواد لازم: اسفناج: 600 گرم، گوشت گوسفندی: 800 گرم، برنج: 5 پیمانه، نمک و روغن: به میزان لازم، پیاز: یک عدد، پیاز سرخ شده: 4 قاشق غذاخوری، زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری، آلو: 250 گرم، ماست: 5‌‌‌/‌‌‌1 لیوان، زرده تخم‌مرغ: 3 عدد، پودر غوره: 2 قاشق غذاخوری
کد خبر: ۸۴۲۹۸۵
طرز تهیه ته چین اسفناج

طرز تهیه: ابتدا گوشت را به تکه‌های مناسب برش بزنید و با یک عدد پیاز خرد شده بپزید و بگذارید آنقدر بجوشد که فقط یک لیوان از آب آن باقی بماند. در انتهای پخت گوشت، آلوهای خیس شده از قبل را به گوشت اضافه کرده و به آن کمی نمک فلفل و زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.

برنج را بپزید و آبکش کنید. برای تهیه این غذا حتما از برگ اسفناج استفاده نمایید. آنها را بشویید و درشت خرد کنید و با یک لیوان بپزید. بعد از پایان پخت کمی نمک به آن بزنید و سپس آب آن را بگیرید. در نهایت اسفناج‌ها را با مقداری پیاز سرخ کنید.

زرده تخم‌مرغ را با ماست و زعفران و نصف فنجان روغن، در یک ظرف مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. نصف برنج را به این سس اضافه کنید و آن را هم بزنید و ته قابلمه بریزید و کمی فشرده کنید. بعد گوشت و آلو و اسفناج را روی برنج زعفرانی بچینید. مقداری پودر غوره روی آن بپاشید و باقی برنج را روی گوشت بریزید و آن را هم فشرده کنید. این ته‌چین را به مدت یک ساعت دم بگذارید و صبر کنید تا ته‌دیگ آن برشته و طلایی رنگ شود.

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها