طرز تهیه اسنک اسفناج

مواد لازم: اسفناج: 300 گرم، نان تست:20 عدد، پیاز: یک عدد، سیر: 2 حبه، پنیر پیتزا: 200 گرم، پودر پنیر پارمزان: 4 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم
کد خبر: ۸۴۲۹۹۹

طرز تهیه اسنک اسفناج

طرز تهیه: ابتدا اسفناج را بشویید و خرد کنید. پیاز را رنده کنید و داخل کمی روغن تفت دهید. قبل از این‌که پیاز کاملا طلایی شود سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و در نهایت اسفناج را به مواد بیفزایید.

بعد از گذشت چند دقیقه که اسفناج کمی نرم شد آن را از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

روی یک نان تست کمی از مخلوط اسفناج را پهن کنید و روی آن مقداری پنیر پارمزان و پنیر پیتزا بریزید.

اگر از ساندویچ‌ساز استفاده می‌کنید یک تکه دیگر نان تست را روی اسنک‌ها قرار دهید ولی اگر از فر استفاده می‌کنید اسنک‌ها را به مدت 8 الی 10 دقیقه به همان صورت اولیه در فر با شعله گریل قرار دهید تا پنیر روی مواد اسنک طلایی شود.

 

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها