به گزارش جام جم سرا به نقل از سلامانه ، از مزایای خیار میتوان اینها را نام برد:
1. بیش از 95 درصد حجم خیار را آب تشکیل میدهد، بنابراین کمک میکند بدن دچار کم آبی نشود.
2. پتاسیم دارد که به کاهش فشار خون کمک میکند. پتاسیم خطر سکته و بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.
3. ماده ضد التهابی به نام فیهستین در خیار، توت فرنگی و گریپ فروت پیدا میشود. این ماده در سلامت مغز مؤثر است و در مبارزه با بیماریهایی مثل آلزایمر فایده دارد.
4. از پوست در مقابل آثار بالا رفتن سن محافظت میکند.
5. مواد ضد التهاب موجود در آن با سرطان مبارزه میکند.
6. به کاهش درد کمک میکند.
7. گیاهانی که فیبر و آب زیاد دارند، از جمله خیار، باکتریهایی که در دهان بوی بد تولید میکنند را میشویند و از بین میبرند.
8. ویتامین کا دارد و برای استخوانها مفید است.
9. مانع از یبوست میشود.
10. کم کالری است و به تعادل وزن کمک میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد