به گزارش جام جم آنلاین ، فاطمه هاشمی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: با راه اندازی خانه «ای بی» در تهران از دو ماه گذشته تاکنون، فعالیت های خوبی برای ارائه خدمت به افراد مبتلا به این بیماری انجام شده است.
وی افزود: رئیس سازمان غذا و دارو نیز تقبل کرده هزینه پانسمان این بیماران را از طریق وزارت بهداشت با تامین بودجه آن پرداخت کند که این موضوع بسیار مهمی برای ارائه خدمت به این بیماران است.
هاشمی با بیان اینکه معاونت درمان وزارت بهداشت نیز قرار است نیاز بیماران به پانسمان را ارزیابی کند، ادامه داد: همچنین برنامه ریزی شده که یک پزشک و پرستار نیز به جاهایی که بیماران «ای بی» فراوان دارند، داده شود.
وی با بیان اینکه بیماران «ای بی» در خانه مخصوص شناسایی می شوند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز قرار است پرستاری در خانه «ای بی» تهران مستقر کند.
رئیس بنیاد امور بیماری های خاص گفت: امیدواریم تا پایان سال جاری وضعیت خوبی برای بیماران «ای بی» در کشور داشته باشیم.
وی با بیان اینکه 500 بیمار مبتلا به بیماری «ای بی» در کشور وجود دارد، افزود: سال گذشته بودجه ای برای رسیدگی به وضعیت این بیماران اختصاص یافت که برای کارهای تحقیقاتی هزینه شد.
هاشمی ادامه داد: تاکنون 150 بیمار مبتلا به «ای بی» به بنیاد بیماری های خاص کشور مراجعه کرده اند که این بنیاد نیز آنان را به خانه «ای بی» معرفی کرده و همه تلاش این بنیاد شناسایی این بیماران است.
«ای بی» یک نوع بیماری پوستی است که معمولا در دو نوع بروز می کند.
در نوع اول افراد بصورت مادر زادی به این بیماری مبتلا شده و دسته دیگر در بدو تولد دچار آن می شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب