محمدحسین عزیزی با اشاره به اثرات مثبتی که کدو تنبل در سبد غذایی افراد میتواند داشته باشد، گفت: کدو تنبل به دلیل دارا بودن مقدار زیادی بتاکاروتن و فیبر از نظر غذایی اهمیت زیادی دارد.
وی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران افزود: بتاکاروتن موجود در کدو تنبل میتواند تبدیل به ویتامین A شود علاوه بر این کدو تنبل دارای انواع ویتامینها از جمله ویتامینهای گروه B مانند B1 و B6 و B12 است و همچنین ویتامینهایی نظیر ویتامین C و K نیز در کدو تنبل موجود است.
رئیس انجمن صنایع غذایی ادامه داد: کدو تنبل به دلیل داشتن ترکیبات رنگی میتواند از بروز بسیاری بیماریها مثل بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت و سرطان پیشگیری کند.
این متخصص صنایع غذایی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف کدو تنبل در همه وعدههای غذایی نهار و شام توصیه میشود، چرا که به دلیل موارد ذکر شده به خصوص وجود بتاکاروتن و فیبر زیادی که در کدو تنبل است، میتواند به سلامتی افراد کمک کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد