محمدحسین عزیزی با اشاره به اثرات مثبتی که کدو تنبل در سبد غذایی افراد میتواند داشته باشد، گفت: کدو تنبل به دلیل دارا بودن مقدار زیادی بتاکاروتن و فیبر از نظر غذایی اهمیت زیادی دارد.
وی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران افزود: بتاکاروتن موجود در کدو تنبل میتواند تبدیل به ویتامین A شود علاوه بر این کدو تنبل دارای انواع ویتامینها از جمله ویتامینهای گروه B مانند B1 و B6 و B12 است و همچنین ویتامینهایی نظیر ویتامین C و K نیز در کدو تنبل موجود است.
رئیس انجمن صنایع غذایی ادامه داد: کدو تنبل به دلیل داشتن ترکیبات رنگی میتواند از بروز بسیاری بیماریها مثل بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت و سرطان پیشگیری کند.
این متخصص صنایع غذایی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف کدو تنبل در همه وعدههای غذایی نهار و شام توصیه میشود، چرا که به دلیل موارد ذکر شده به خصوص وجود بتاکاروتن و فیبر زیادی که در کدو تنبل است، میتواند به سلامتی افراد کمک کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ