به گزارش مهر، در حالی که نتایج مطالعات قبلی، ارزش ضدسرطانی سولفورافن (ترکیب موجود در انواع سبزیجات کلمی) را نشان داده بود، حالا محققان دانشگاه ایالتی اورگن آمریکا در مطالعهای جدید دریافتهاند، این ماده در کاهش پیشرفت سرطان هم نقش دارد.
این یافتهها حاصل اولین مطالعات بالینی مربوط به بررسی تاثیر سولفورافن بر بافت سینه زنان مبتلا به سرطان سینه است. سولفورافن، آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که به وفور درکلم بروکلی و دیگر سبزیجات خانواده کلم یافت میشود. نتایج مطالعات قبلی نشان داده زنانی که سبزیجات کلمی شکل نظیر کلم بروکلی، گل کلم یا کلم فندقی زیاد مصرف میکنند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان قرار میگیرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد