طرز تهیه خورش گوجه سبز و مرغ

مواد لازم: مرغ: ران و سینه 600 گرم، پیاز: یک عدد ، سیر: 2 تا 3 حبه، گوجه سبز: 500 گرم، شوید ریز خرد شده: نیم کیلو، نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن: به میزان لازم، زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری
کد خبر: ۹۰۵۳۴۲
طرز تهیه خورش گوجه سبز و مرغ

طرز تهیه: ابتدا مرغ‌ها را بشویید و خشک کنید و در ماهیتابه سرخ کرده. شوید را خرد نمایید.

پیاز را هم نگینی کرده و در همان روغن سرخ کنید و در ادامه شوید و سیر رنده شده را اضافه کرده و همه را تفت داده و با دو لیوان آب بگذارید تا پخته شوند.

در 15 دقیقه آخر پخت، گوجه سبز‌ها را به خورش افزوده و نمک و فلفل و زعفران را هم اضافه کرده و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.

چنانچه بخواهید، طعم خورش ملس باشد، 3 قاشق شکر به آن بیفزایید. این خورش خوشمزه را با پلو زعفرانی میل نمایید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها