به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از یک کارشناس تغذیه؛ اگرچه تحقیقات گستردهای درباره خواص پای مرغ انجام نشده ولی اثرات آن برای سلامتی افراد مبتلا به پوکی استخوان و آرتروز انکارناپذیر است.
تینا جعفری میگوید: پای مرغ علیرغم دارا بودن ویتامینها، ارزش پروتئینی بسیار کمی دارد و به دلیل دارا بودن کلسترول بالا ممکن است برای برخی از افراد مضر باشد.
این متخصص تغذیه تاکید میکند: اگرچه پای مرغ حاوی بخشهای غضروفی و به دلیل مقدار زیاد پوست، بسیار ژلاتینی است ولی به دلیل ارزش پروتئینی کم نمیتواند عاملی برای ساخت غضروفها به شمار آید.
وی با اشاره به این تصور که تنها با مصرف پنجه مرغ میتوان ویتامین D موردنیاز بدن را تامین و جلوی پوکی استخوان را گرفت، میگوید: با توجه به حجم و اندازه کم پای مرغ، بهتر است افراد داروهای تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنند و از پای مرغ تنها به عنوان مکمل غذایی استفاده شود.
به اعتقاد این کارشناس تغذیه؛ بهترین درمان برای افراد مبتلا به آرتروز و پادرد تابش نور آفتاب است؛ زیرا 95 درصد ویتامین D از طریق خورشید تامین میشود.
منبع: ایسنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد