به گزارش جام جم آنلاین ، این پیرمرد که سال ها جنب سینما راه آهن اندیمشک زندگی می کرد با تلاش و پیگیری مسئولان این شهرستان فرزندانش را پیدا کرده و به آغوش خانواده بازگشت.
آیین دیدار این مرد سالخورده با فرزندانش در محل فرمانداری اندیمشک برگزار شد.
معاون فرماندار اندیمشک در این آیین گفت: رضا قیاس بیش از 38 سال با دوری از فرزندانش ، رنج فراق را تحمل کرده است.
امیرحمزه بزرگی افزود:امروز با عنایت خداوند و کمک مسوولان این فراق به وصال تبدیل شده و به آرزوی این مرد که بیشتر مردم اندیمشک وی را با نام آقا رضا یا عمو رضا صدا می کردند جامه عمل پوشاندند.
وی افزود:رضا قیاس در همه این سال ها با عزت و سربلندی در اندیمشک زندگی کرده و سال ها به امید یافتن فرزندانش زندگی کرده است.
رضا قلی قیاس که بیش از 38 سال از فرزندان خود بی خبر بود از مسوولان اندیمشک و دوستان نیکوکارش که در این سالها به وی امید بخشیده بودند تشکر کرد.
وی گفت:سال ها قبل به دلیل اختلاف از همسرش جدا شده و همسرش سرپرستی فرزندانش را عهده دار شد.
قیاس افزود:در این سال ها همسر و فرزندانم به مکان نامعلومی برای زندگی رفته که جستجوی من برای یافتن آنان بی نتیجه ماند.
وی سن کوچکترین فرزند خود هنگام جدایی را سه ماه عنوان و اظهار کرد:به دنبال نیاز به یک عمل جراحی که توسط آقایان حمیدرضا پزشکپور، علی گودرزی و ستار گودرزی از نیکوکاران و دوستان نزدیک بنده بوده اند نیاز به کد ملی داشتم.
وی با اشاره به اینکه دارای سه فرزند پسر و یک دختر بوده بیان کرد:با مراجعه این دوستان به ثبت احوال و در نتیجه استعلام اداره ثبت احوال و یافتن یک شماره همراه از نوه ام ، موفق به یافتن فرزندانم شدم.
حمزه قهرمانی رییس اداره ثبت احوال اندیمشک هم با اشاره به روند تلاش برای یافتن خانواده این مرد گفت: سامانه منسجم ثبت احوال، پس از سالیان طولانی چشمان این مرد را با دیدن فرزندانش پر فروغ کرد.
غلامرضا قیاس و علیرضا قیاس فرزندان این مرد سالخورده با چشمان اشکبار به شرح رنج سال ها جدایی پرداختند.
علیرضا فرزند کوچک خانواده گفت:از بدو تولد، پدرم به دلیل اختلافات خانوادگی از مادرم جدا شده و در این سال ها با توجه به اظهارات اطرافیان فکر می کردیم پدرمان فوت کرده است.
وی افزود:خواندن فاتحه و قرآن در روزهای پنجشنبه جزیی از برنامه زندگی ما شده بود تا اینکه در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان از خداوند درخواست کردم حداقل سنگ قبر پدرم را پیدا کرده تا با حضور در محل قبر وی التیام خاطر یابم.
وی بیان کرد:24 ساعت از این دعای بنده نگذشته که از سوی یک تلفن ناشناس تماس و پیام حاوی زنده بودن پدر را دریافت کردم که البته ابتدا باور نکرده و فکر می کردم کسی قصد مزاحمت دارد.
وی افزود:در نهایت با پاسخ به پیام های این فرد که بعدها متوجه شدم رئیس اداره ثبت احوال اندیمشک و از دوستان پدر هستند از زنده بودن پدر اطمینان حاصل شد.
غلامرضا قیاس هم در حالی که دستان پدر را می بوسید این فراق 38 ساله را سراسر اندوه دانست و گفت:در سال های ابتدای جدایی برای یافتن پدر تلاش کردم اما نتیجه نگرفتم.
فرزند دوم این مرد گفت:سال 1370 به اداره ثبت احوال اندیمشک مراجعه کردم و گواهی فوت پدرم ثبت شده بود لذا از زنده بودن پدر قطع امید کردیم.
فرزندان این پیرمرد برای دیدار با پدر گمشده خود پس از 38 سال جمعه شب از اصفهان وارد اندیمشک شدند.
نوه ها و فرزندان این مرد سالخورده در حالی که حلقه های گل بر گردن وی آویخته بودند پدر را برای به گرمی در آغوش گرفته و راهی اصفهان شدند.
رضا قلی قیاس معروف به «آقا رضا» و «عمو رضا» متولد روستای سردشت دزفول و ساکن اندیمشک بوده که پس از ازدواج در اصفهان و چند سال زندگی مشترک به دلیل اختلاف خانوادگی با همسر از وی جدا شده و ترک دیار کرده و ساکن اندیمشک شد.
حاصل شش سال زندگی مشترک وی چهار فرزند است.
منبع: ایرنا
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد