جمله‌ای که انیشتین درباره امام صادق(ع) گفت

شهرت علمی امام صادق(ع) جهانی بود تا جایی که انیشتین دانشمند معروف جهان لب به تعریف از ایشان گشوده است.
کد خبر: ۹۲۶۷۰۶
جمله‌ای که انیشتین درباره امام صادق(ع) گفت
به گزارش جام جم آنلاین ،حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم بهاری، کارشناس مسائل مذهبی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص دوران خلافت امام صادق(ع) گفت: تاریخ امامت امام باقر و امام صادق(ع) دوران طلایی شیعه است، به این دلیل که فعالیت‌های علمی و فرهنگی گسترده‌ای توسط شیعیان در این زمان انجام شد.
وی افزود: دوران امامت امام صادق(ع) با سقوط بنی امیه و آمدن بنی عباس همزمان بود، به همین دلیل آزادی مناسبی برای انجام فعالیت‌های علمی، مذهبی و فرهنگی در اختیار شیعیان قرار گرفته بود.
بهاری خاطرنشان کرد: امام باقر(ع) در دوران امامتشان زمینه را برای برپایی فعالیت های بزرگ علمی فراهم کردند و امام صادق(ع) هم راه پدر را به خوبی ادامه داده و دانشمندان بسیاری را پرورش دادند که هشام بن محمد، علی بن یقتین، فیض بن مختار و مفضل بن عمر از آن جمله اند.
این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به شاگردان امام صادق(ع) که شیعه نبودند، اظهار کرد: در مکتب امام صادق(ع) شاگردانی چون عنوان بصری که مالکی مذهب بود، نیز پرورش یافتند، بنابراین جنبش علمی امام صادق(ع) یک جنبش فراگیر و گسترده بود.
وی در خصوص جامعیت علمی امام صادق(ع) گفت: بسیاری بر این باور هستند که فعالیت‌های علمی امام صادق(ع) در زمینه‌های فقهی و دینی بوده است، در حالی که امام صادق(ع) در زمینه طب، نجوم، زیست، شیمی و غیره فعالیت‌های علمی فراوانی کردند.
این کارشناس مذهبی ادامه داد: ماه‌ها پیش قرار بود احادیثی از امام صادق(ع) را جمع آوری کرده و آنها را دسته بندی کنم، در پایان پژوهشم به نکات جالبی رسیدم که شاید باورش برای ما کمی دشوار باشد. برای نمونه به این نکته دست یافتم که امام صادق(ع) هفت هزار و 200 حدیث در خصوص گل و گیاه دارند.
بهاری درادامه با اشاره به جهانی بودن شهرت علمی امام صادق(ع) گفت: سال‌ها پیش پروفسور حسابی برای رفع شبهات علمی نزد انیشتین دانشمند بزرگ می‌رود، انیشتین از او می‌پرسد که چرا این همه راه را از وطنت تا اینجا پیمودی؟ حسابی می‌گوید: سوالاتی داشتم که می‌خواستم از شما بپرسم. انیشتین در جواب حسابی می‌گوید: شما کسی را در دینتان دارید که در پنج سالگی شبهات بطلمیوس دانشمند بزرگ غربی را حل کرده است، بعد برای جواب سوالات نزد من آمدی؟ پروفسور حسابی می‌پرسد که این شخص کیست که انیشتین جواب می‌دهد، امام صادق(ع)، بنابراین شهرت علمی این حضرت جهانی است.
وی در خصوص جایگاه علمی اسلام در جهان تصریح کرد: بدون شک اسلام و شیعه در زمان امام صادق(ع) در جایگاه نخست علمی در جهان قرار داشت. زمانی که اروپا غرق در شهوت و دنیا پرستی بود، شیعه به برکت و تلاش های امام ششم(ع) به فعالیت های علمی می پرداخت.
این کارشناس مذهبی اظهار داشت: بعد هم که غرب جایگاه علمی خوبی پیدا کرد، به دلیل استفاده و سوء استفاده هایی بود که آنان از کتاب های اسلامی کردند. پیش از ظهور دکارت و نیچه و غیره، شیعه دانشمندانی چون جابر بن حیان و خواجه نصیر طوسی را داشت.
بهاری با اشاره به مکان تدریس امام صادق(ع) اظهار کرد: امام صادق(ع) جایگاه خاصی را برای مناظره و تدریس نداشتند. گاهی در مسجد، گاهی در خانه، گاهی در مسیر منزل تا مسجد، گاهی به صورت مکتوب و دیگر راه‌های ارتباطی به تدریس و گفتگوی علمی می‌پرداختند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۲ انتشار یافته: ۱۲
سعید نعمتی
-
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
۰
۰
سلام
بعضی وقت ها با خودم فكر میكنم اگر امام مان ما به شكل آزادانه و بدور از هر گونه ترس و دشمنی هم امامت میكردند و هم به واكاوی علم و دانش برای بشریت میپرداختند بی شك دنیای امروز ما اینگونه نبود و حاكمان رو زمین از نسل اولیای خدا بودند پس خدا بر باعث بانی این همه ظلم لعنت كند
شهاب
-
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
دكتر حسابی نه شاگرد انیشتین بوده نه عكسی از او داشته . عكس متعلق به كورت گودل ریاضیدان آلمانی است كه شبیه دكتر حسابی است
رضا
-
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
۰
۰
پروفسور حسابی هیچ‌وقت در زندگیش انیشتین رو از نزدیك ندیده، این دروغ و دغل ها چیه به هم می بافید!!!!!؟
محمد
-
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
بنده خدا این حاج آقاهه هم تقصیری نداره، فقط یه چیزی رو یه جایی دیده یا خونده! باید اون دروغ پرداز اولی رو رسوا كنن!
free
-
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
زمان مرگ انیشتین دكتر حسابی 52 ساله بود و فقط كافیه سرچ كنی ملاقات دكتر حسابی با انیشتین -- ببین چند تا عكس از این دو نفر كنار هم میاد. امثال تو فقط سر ناسازگاری با دین دارین- كافی بود این مطلب فقط در مورد ملاقات مایكل جكسون با انیشتین بود -- خود تو میگفتی اونها رفقای گرمابه و گلستان بودن - بهتره اول یكمقدار مطالعه كنی بعد اظهار نظر كنی
حسن
-
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
دوست عزیز نمیدونی اظهار نظر نكن
آخه آدم حسابی ، دكتر حسابی شاگرد انیشتن بوده. تو اینترنت بزن ببین
مجتبی
-
۰۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
خواهشا اگه برات زحمت نیست یه سرچ كن تو اینترنت
عاطفت
-
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
۰
۰
از خاطرات پروفسور حسابی :
پروفسور حسابی این ملاقات را چنین توصیف می كنند: وقتی برای اولین بار با بزرگترین دانشمند فیزیك جهان آلبرت اینشتن روبه رو شدم ایشان را بی اندازه ساده , آرام و متواضع یافتم و البته فوق العاده مودب و صمیمی! زودتر از من در اتاق انتظار دفتر خودش , به انتظار من نشسته بود و وقتی من وارد شدم با استقبالی گرم مرا به دفتر كارش برد و بدون اینكه پشت میزش بنشیند كنار من روی مبل نشست . . . . . . . . .
در جواب آقا رضا ، اول تحقیق كن بعد اظهار نظر بنما !!!
رامین
-
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
پروفسور انیشتین در كل عمرشون 6 تا شاگرد داشتن یكیش جناب پروفسور حسابی بودن ( نظریه بی نهایت بودن ذرات ماده ) ... استاد حسابی در دانشگاه پرینستون تحصیل كردن و چندین سال در آزمایشگاه های تحقیقاتی این دانشگاه زیر نظر انیشتین كار كردن و در نهایت ریاست كرسی فیزیك این دانشگاه (پرینستون در رشته فیزیك و علوم پایه همیشه جزو 10 دانشگاه برتر دنیا بوده) بعد از دكتر انیشتین به ایشون پیشنهاد شد كه ایشان به خاطر خدمت به ایران نپذیرفتن و برگشتن به میهن عزیزمون لازم به ذكر نیست كه بنیان نهادن دانشگاه تهران فقط یكی از فعالیت های علمی اجتماعی جناب دكتر بود
حسین
-
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
۰
۰
لطفا منبع بدین.
نرم افزار موبایل
-
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
۰
۰
گوگل
امین
-
۰۴:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
۰
۰
من در امریكا درهمان دانشگاه درس میخوانم.دكتر حسابی نه شاگرد انیشتین بوده نه عكسی از او داشته فقط او را ملاقات كرده است . عكس متعلق به كورت گودل ریاضیدان آلمانی است كه شبیه دكتر حسابی است. این دروغی است كه متاسفانه پسر ایشان ساخته است

نیازمندی ها