پاسخ پرسش دیروز ( آیا ارزش غذایی کنسرو ماهی با ماهی تازه برابری میکند؟ ):
ارزش غذایی کنسرو ماهی در مقایسه با ماهی تازه به شرایطی که ماهی در آن فرآوری شده است، بستگی دارد. اگر در فرآوری نکتههای بهداشتی رعایت شود و شرایط و زمان پخت ماهی تازه طبق استانداردهای موجود صورت گرفته باشد، تفاوت چندانی بین ارزش غذایی ماهی تازه و ماهی کنسروی وجود ندارد. البته ماهیهایی که به همراه استخوان آن کنسرو شده است مانند کنسرو ساردین، کیلکا و تن و دارای کلسیم و فسفر فراوان هستند. بنابراین در سلامت استخوانهای بدن نقش مهمی ایفا میکنند. همچنین در کنسرو ماهی، معمولا از ماهیهای چرب استفاده میشود که منابع غنی از امگا3 هستند. اما باید گفت ماهی کنسرو شده در روغن نسبت به ماهی کنسرو شده به شکل طبیعی، مقادیر کمتری امگا3 دارد، زیرا همانطور که گفته شد در این صورت امگا3 در روغن باقی میماند که معمولا نیز مصرف نمیشود. پس توصیه میشود انواع بدون روغن و تا حدامکان محصولی را که دارای نمک کمتری است، انتخاب کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد