به گزارش جام جم آنلاین، با این حال انواعی از باکتری وجود دارد که در دمای پایین نیز رشد میکند.
محیط مناسب شامل دما، مواد مغذی، هوا و رطوبت باعث میشود باکتریها به سرعت در یخچال رشد کند.
به محض این که غذا کپک میزند، براحتی کپک به غذای دیگر منتقل میشود.گوشت خام را نباید بیشتر از یک یا دو روز در یخچال نگه داشت.
گوشت پخته را نیز نمیتوان بیش از چهار روز در یخچال نگهداری کرد. گوشت و مرغ را باید در کیسه فریزر قرار داد.
توجه داشته باشید ماده غذایی در یخچال با سرعت پایین فاسد میشود حتی ماده غذایی که برای مدت طولانی در فریزر قرار دارد دچار فساد میشود حتی اگر سمی هم نشود طعمش تغییر خواهد کرد.
ماده غذایی باید همیشه پوشیده باشد زیرا علاوه بر خشک شدن یا جذب کردن بوی غذاهای دیگر، آلودگی را منتقل میکند یا این که رطوبت میگیرد. هوا و رطوبت نیز در رشد باکتری موثر است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد