به گزارش جام جم آنلاین، با این حال انواعی از باکتری وجود دارد که در دمای پایین نیز رشد میکند.
محیط مناسب شامل دما، مواد مغذی، هوا و رطوبت باعث میشود باکتریها به سرعت در یخچال رشد کند.
به محض این که غذا کپک میزند، براحتی کپک به غذای دیگر منتقل میشود.گوشت خام را نباید بیشتر از یک یا دو روز در یخچال نگه داشت.
گوشت پخته را نیز نمیتوان بیش از چهار روز در یخچال نگهداری کرد. گوشت و مرغ را باید در کیسه فریزر قرار داد.
توجه داشته باشید ماده غذایی در یخچال با سرعت پایین فاسد میشود حتی ماده غذایی که برای مدت طولانی در فریزر قرار دارد دچار فساد میشود حتی اگر سمی هم نشود طعمش تغییر خواهد کرد.
ماده غذایی باید همیشه پوشیده باشد زیرا علاوه بر خشک شدن یا جذب کردن بوی غذاهای دیگر، آلودگی را منتقل میکند یا این که رطوبت میگیرد. هوا و رطوبت نیز در رشد باکتری موثر است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد