دماوند قطب تولید محصولات باغی تهران

شهرستان دماوند با داشتن بیش از ۱۰ هزار هکتار باغات میوه و تولید بیش از ۳۰۰ هزار تن سیب در سال، قطب تولید محصولات باغی در استان تهران به شمار می‌رود.
کد خبر: ۹۳۸۴۴۵
دماوند قطب تولید محصولات باغی تهران

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از شرق استان تهران، پروژه‌های عمرانی، کشاورزی و دامی شهرستان دماوند در هفته دولت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

در این مراسم، معاون سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، فرماندار شهرستان دماوند، بخشدار مرکزی دماوند و شماری از مسئولان شهرستان دماوند حضور داشتند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند در این مراسم با اشاره به ضرورت احداث سردخانه در دماوند اظهار داشت: با توجه به اینکه در زمان برداشت، تعادلی بین عرضه و تقاضا وجود ندارد باید نسبت به انبار میوه سیب اقدام و در تمام فصول به عرضه آن مبادرت کرد.

محمد ترکیان افزود: شهرستان دماوند با داشتن بیش از ۱۰ هزار هکتار باغات میوه و تولید بیش از ۳۰۰ هزار تن سیب در سال، قطب تولید محصولات باغی در استان تهران به شمار می‌رود.

وی در خصوص اهداف نگهداری میوه بیان کرد: با نگهداری میوه‌ها می‌توان کمبود آن در زمانی که امکان تولید وجود ندارد را کاهش داد و همچنین برای زمان‌های خاص می‌توان به متعادل بودن قیمت‌ها کمک کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند ادامه داد: با این کار می‌توان از کاهش بیش از حد قیمت در زمان برداشت و افزایش بیش از حد در زمان کمبود جلوگیری به عمل آورد که این به نفع کشاورزان، باغداران و مصرف‌کنندگان است.

ترکیان در خصوص مهم‌ترین روش نگه‌داری میوه گفت: مهم‌ترین روش نگهداری میوه استفاده از سردخانه‌های بالای صفر درجه است و این سردخانه‌ها دارای قابلیت حفظ و نگهداری محصولات باغی، زراعی، مواد غذایی و پروتئینی، صیفی‌جات و گل و گیاه بوده است.

وی تصریح کرد: سردخانه‌ها در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی نقش کلیدی دارند و به عنوان یک حلقه واسط بین تولید و بازار هستند که می‌تواند در حفظ و کیفیت محصول نقش اساسی ایفا کنند.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان دماوند در خصوص پروژه گلخانه توت‌فرنگی گفت: احداث گلخانه هیدروپونیک توت‌فرنگی در منطقه هومند آبسرد با صرف هزینه ۴۷ میلیارد ریال افتتاح شد.

ترکیان ادامه داد: مساحت این گلخانه دو هکتار است و یک هکتار نیز کشت باز انجام و در هر هکتار ۴۰ تا ۶۰ تن محصول کشت می‌شود.

وی در خصوص مزایای کشت توت‌فرنگی به روش هیدروپونیک یادآور شد: این روش سازگاری کامل با شرایط اقلیمی و آب و هوایی شهرستان دماوند دارد و مصرف آب را به میزان یک‌سوم تا یک‌پنجم کاهش می‌دهد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند ادامه داد: کاهش آفات و بیماری‌ها، امکان تولید محصول سالم، تولید خارج از فصل محصول و قیمت و بازار مناسب برای محصول توت‌فرنگی از جمله مزایای کشت هیدروپونیک است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
رشید
-
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۸
۰
۰
با سیاستهایی كه مسئولین دارند مطمئنا چند سالی دیگر باغهای دماوند هم نابود میشوند و جای آنها برجها و ویلاهایی سبز میشوند كه دماوند را هم تبدیل به یك شهر با آلودگی و مشقت فراوان میكند.همان طور كه در 20سال پیش كرج قطب تولید میوه استان تهران بود و الان یك كلان شهر آلوده است.همان طور كه كشاورزی و باغداری در شهریار در حال نابودی است همان طور كه در لواسان باغها در حال نابودی كامل می باشد و دامداری را هم كلا نابود كردند.

نیازمندی ها