به گزارش جام جم، به همین دلیل، استفاده از این ظروف که جنس آنها پلیاستایرن، پلیاتیلن و پلیوینیل کلرید است، برای نوشیدنیها و غذاهای داغ مانند چای، شیر، آش و پیتزا مجاز نیست.
استفاده نابجا از این ظروف میتواند موجب آزاد شدن مواد آلی و ترکیبات شیمیایی موجود در دیواره ظروف و ورود آنها به داخل مواد غذایی شود که مصرف آنها برای تندرستی مضر است.
بر اثر نفوذ غذاها بخصوص روغنها با سطوح ظروف یکبار مصرف پلاستیکی، این ظروف، به محیطی مناسب برای رشد انواع میکروبها تبدیل میشود که این خود میتواند موجب آلودگی غذاها شود و اگر مواد غذایی داخل این ظروف اسیدی باشد، خطرناک است و برای فرد مصرفکننده مشکل ایجاد خواهد کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد