به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ایسنا ، تیم ملی فوتبال کره جنوبی و ایران باید سه شنبه در انتخابی جام جهانی در قاره آسیا برابر هم به میدان بروند. کرهایها عصر روز شنبه در ورزشگاه آرارات تهران به تمرین پرداختند، ولی از شرایط میزبانی ایران راضی نیستند.
این سایت کرهای در این باره نوشته است: "تیم ملی کره به دنبال اولین برد خود در ورزشگاه آزادی برابر ایران است، ولی شرایط میزبانی به نظر این اجازه را به آنها نمیدهد. ترافیک بسیار زیاد و معطلی، نرسیدن کافی وسایل همراه، چمن نامطلوب و نور کم ورزشگاه موضوعاتی بوده است که کاروان کره جنوبی به آن اعتراض داشته است".
کوون سو تایه دروازهبان کره جنوبی درباره این تمرین گفت: من اصلا توپ را نمیدیدم و برایم خیلی سخت بود تا توپ را کنترل کنم و ببینم. امکانات اینجا خیلی ضعیف است و علاوه برای آن چمن ورزشگاه هم شرایط خوبی نداشت.
یکی دیگر از مسئولان تیم کره جنوبی گفت: ما نمی خواستیم در این ورزشگاه تمرین کنیم ولی نماینده ایرانی تنها دو ورزشگاه را به ما پیشنهاد داد و ما مجبور بودیم بهترین را انتخاب کنیم که شرایط خوبی ندارد. ایران از عمد امکانات بدی در اختیار ما قرار داده است و می توانست ورزشگاه آزادی را در اختیار ما قرار دهد. علاوه بر آن مسافت نسبتا زیادی هم از هتل تا ورزشگاه بود و نماینده ایرانی ما را از این موضوع آگاه نکرد و این وظیفه میزبان بوده است تا ما را از این موضوع آگاه میکرد. مشکل دیگری نیز که برای ما وجود داشت این بود که چمدان های ما با تاخیر زیادی به ما رسید و این یکی دیگر از مشکلاتی بود که برای ما ایجاد شده بود.
در ادامه این گزارش آمده است: "دیگر مشکلی که وجود داشت، خیابان های تنگ و ترافیک وحشتناک بود که سرعت حرکت اتوبوس را خیلی کم کرده بود و کاروان کره جنوبی با مشکلات زیادی همراه بودند. خراب شدن اتوبوس و معطلی کاروان کره باعث عصبانی شدن بازیکنان کرهای شده بود که کار را برای آنها سخت کرده بود. خیابان های تهران چندین لاین دارد ولی همه خیابان ها مملو از ماشین بود و اتوبوس تیم مسیر 4 کیلومتری را یک ساعت طول کشید تا طی کند. گویی ایران جنگ را خیلی زودتر شروع کرده است".
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر