به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران ، محمدرضا وفا متخصص تغذیه، پیرامون اهمیت سلامت مواد تشکیل دهنده ساندویچ اظهار داشت: همه مواد تشکیل دهنده ساندویچها اعم از نان، محتویات و ادویهجاتی که در آنها مصرف میشود، باید از سلامت کامل برخوردار باشند.
وی در خصوص ویژگیهای نان ساندویچ گفت: نان ساندویچها باید از آرد کامل و غنی تهیه شده باشد و هنگام تهیه آنها تا حد ممکن از نانهای سبوسدار و غلات کامل استفاده شود.
وفا در رابطه با اهمیت سلامت محتوای درون ساندویچها تاکید کرد: هنگام تهیه ساندویچها باید از غذاهای سرخکردنی، گوشتها فرآوری شده و پرچرب مانند سوسیس و کالباسها پرهیز کرد و به جای آن از گوشتهای سفید و سالم استفاده شود.
این متخصص تغذیه گفت: باید به همراه ساندویچها از سبزیجات و صیفیجات تازه و متنوع استفاده شده و از مصرف سسهای پرچرب و نمک فراوان به همراه آنها خودداری کرد.
وی در ادامه با اشاره به کالری دریافتی از طریق مصرف ساندویچها اظهار داشت: وزن و وضعیت فیزیکی هر فرد هنگام تهبه ساندویچ از عوامل کلیدی محسوب میشود؛ افرادی که دچار چاقی و اضافه وزن هستند، باید از مصرف مواد سرخکردنی و فرآوری شده در تهیه ساندویچها بپرهیزند و در مقابل منع چندانی برای افراد لاغر از بابت کالری دریافتی ناشی از خوردن ساندویچها وجود ندارد.
محمدرضا وفا اظهار داشت: در صورتی که ساندویچ نیازهای غذایی فرد و میزان کالری مورد نیاز را تامین کند و در تهیه آن از مواد سالم استفاده شود، میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل در مدرسه، دانشگاه و محل کار مود استفاده قرار گیرد.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد