به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی محک، به مناسبت هفته داوطلبان محک و روز جهانی داوطلب، «ژوزپه پلوسو» سرآشپز ایتالیایی در محک حاضر شد و به همراه داوطلبان و کودکان مبتلا به سرطان پیتزای ایتالیایی پخت.
در این مراسم که با همراهی سفارت ایتالیا برگزار شده بود، کودکان محک به همراه والدین خود خمیر درست کردند و پخت یک پیتزای ایتالیایی با مواد مورد تأیید کارشناسان تغذیه بیمارستان محک را تجربه کردند.
گرچه پیتزایی با زیتون، روغن زیتون، سس گوجه و پنیر، بدون سوسیس و کالباس برای کودکان محک ظاهری ناآشنا داشت اما پس از آماده شدن پیتزا همه با اشتها خوردند و گفتند که پیتزای بسیار خوشمزهای است.
یکی از هنرمندان هنرهای آئینی – سنتی به صورت داوطلبانه به همراه «مبارک» در این مراسم حاضر شد و سپس به بخشهای مختلف بیمارستان سر زد تا لحظات شادی را برای کودکان مبتلا به سرطان رقم بزند.
موسسه خیریه محک همواره در تلاش است تا با بهرهمندی از تخصص و همراهی کارکنان، داوطلبان و پزشکان خود، فرایند درمان کودکان مبتلا به سرطان را تسهیل نماید تا آنها شادمانهتر روزهای سخت درمان را سپری کنند.
محک از ابتدای فعالیت تاکنون از حضور داوطلبان در کنار کارکنان بهره برده است و در حال حاضر بالغ بر 1000 داوطلب فعال در این سازمان حضور دارند.
براساس گزارش عملکرد سالانه محک، کار داوطلبان در سال 1394 با بیش از 145 هزار ساعت فعالیت با رشد 25.3 نسبت به سال 1393 همراه بوده است که این امر نشان از توجه یاوران و نیکوکاران به فعالیت داوطلبانه دارد.
محک در هفته جهانی داوطلب، قدردان همه داوطلبانی است که با در اختیار قرار دادن زمان، تخصص و دانش حرفهای خود از کودکان مبتلا به سرطان حمایت میکنند و امیدوار است با گسترش فعالیتهای داوطلبانه، زمینه ترویج فرهنگ نوعدوستی فراهم شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد