سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
برای بررسی این موضوع پژوهشگران گروهی را که در کودکی از کره جنوبی به فرزندی پذیرفته شده بودند و با والدین هلندی و در هلند زندگی کرده بودند با گروه دیگری که هیچ گاه در معرض زبان کرهای قرار نگرفته بودند مقایسه کردند. در ابتدا بدون هیچ آموزشی از این دو گروه امتحان تلفظ کرهای گرفتند و این امتحان را افرادی که زبان اولشان کرهای بود ارزیابی کردند. در این مرحله هیچ تفاوتی بین دو گروه وجود نداشت، اما پس از مدت کوتاهی آموزش، تفاوت قابل ملاحظهای بین گروهی که زبان مادریشان کرهای بود و گروه دیگر مشاهده شد.
نتایج نشان داد افراد بدون این که تا به حال به زبان مادریشان صحبت کرده باشند راحتتر آن را فرا میگیرند و آسانتر آن را تلفظ میکنند، اما نکته مهمتر این بود که بین افرادی که قبل از شش ماهگی و افرادی که بعد از 17 ماهگی به فرزندی پذیرفته شده بودند تفاوتی از نظر یادگیری وجود نداشت.
این نتایج نشان میدهد حتی در ماههای اولیه زندگی هم اطلاعات مهم زبانی دریافت و یادگیری زبان آغاز میشود. این یادگیری اولیه به شکل کلمات نیست بلکه به شکل دانشی انتزاعی از کلیت زبان و صداها و الگوهای ممکن در آن است. پس حتی اگر به نظرتان خیلی هم کار معقولی نیست، تا میتوانید با نوزادان و بچههای کوچک حرف بزنید. شاید کلمات شما را کامل درک نکنند، اما حتما به یادگیریشان کمک میکنید.
منبع: iflscience
صبا مولوی شیرازی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت