به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، قاسم خورشیدی گفت: طی این عملیات 125 کیلوگرم طلا به ارزش 15 میلیارد تومان کشف و ضبط شد.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: عوامل این باندها، انواع طلاجات را از کشور ترکیه با جاسازی در اتوبوسها و نیز از کشور امارات از طریق دریا، با هدف فروش در استانهای مختلف وارد کشور نمودند که با اقدام بههنگام مأموران، دستگیر شدند.
به گفته وی، بر اساس تحقیقات انجام شده در این پرونده در استان آذربایجان غربی، عوامل این باند از اوایل سال 94 تا کنون بیش از 12 مرتبه و در مجموع 254.4 کیلوگرم طلا را به صورت سازمانیافته و از طریق روش جاسازی در اتوبوسهای مسافربری وارد کشور کردهاند و اینبار در حال قاچاقِ 41 کیلوگرم طلا دستگیر شدند.
سخنگوی ستاد با اشاره به فعالیت بیش از هزار و 500 کارگاه ساخت مصنوعات طلا در استان اصفهان گفت: بواسطه قاچاق مصنوعات طلا بیش از نیمی از کارگاهها با تعطیلی و یا رکود مواجه هستند که انتظار میرود تلاش مجموعه دستگاههای مبارزهکننده با قاچاق نتیجهبخش بوده و موجب رونق دوباره تولیدات داخلی شود.
وی در تشریح چرایی و چگونگی قاچاق مصنوعات طلا به کشور گفت: بررسی ها حاکی از آنست که به دلیل پایین بودن دستمزد ساخت و بهتر بودن طرحها، انواع طلاجات در کارخانهها و کارگاههای کشور ترکیه تولید و پس از حکاکی کد کارگاهی ایران بر روی آنها به داخل کشور قاچاق میشوند.
خورشیدی تصریح کرد: مطابق تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، دولت میتواند برای خرید و فروش، حمل و نگهداری کالاهایی که موضوع قاچاق قرار میگیرند، مقرراتی را وضع نماید که تخلف از آن در حکم قاچاق محسوب میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد