به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، متخصصان به همین منظور سه نوع چای ارزان و سه نوع چای گران قیمت را مورد آزمایش قراردادند. این نتایج نشان داد که همه انواع چای مورد بررسی حداقل چهار نوع از آفت کش ها را دربردارند.
این مشکل در کاغذ استفاده شده در کیسه های چای نهفته است چراکه دارای ماده "Aepklorhedrin” اپی کلروهیدرین" بوده و از آن در صنایع کاغذ، پلاستیک و آفت کش ها استفاده می شود.
به گفته دانشمندان، به محض تماس ماده "اپی کلروهیدرین " با آب، ترکیبی سرطانزا به نام 3-MCPD تشکیل می شود که امروزه در جهان، مشکلی جدید در بخش مواد غذایی به شمار می آید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد