به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، خروپف می تواند به واسطه آلرژی ها، چاقی، ژنتیک، و حتی داروهای آرامش بخش عضله شکل بگیرد. همچنین، خروپف می تواند نشانه ای از آپنه خواب باشد. افراد مبتلا به آپنه خواب هنگامی که خواب هستند با توقف کوتاه مدت تنفس مواجه می شوند. اگر این شرایط به اندازه کافی نگران کننده نیست، انجمن قلب آمریکا هشدار داده است که آپنه خواب با فشار خون بالا، سکته مغزی، و نارسایی قلبی مرتبط است و مطالعات صورت گرفته می توانند این مساله را تایید کنند.
پژوهشگران دانشگاه ویسکانسین طی مطالعه ای که 18 سال به طول انجامیده است، متوجه شدند، نرخ مرگ و میر بین افرادی که به آپنه خواب شدید و درمان نشده مبتلا هستند، سه برابر بیشتر از افراد فاقد آپنه بوده است. برای شرکت کنندگانی که 30 توقف یا بیشتر در تنفس طی هر ساعت از خواب خود داشتند، خطر مرگ ناشی از موارد قلبی عروقی پنج برابر بیشتر از افرادی بوده است که پنج توقف یا کمتر داشتند.
در مطالعه ای جداگانه که توسط آکادمی پزشکی خواب آمریکا انجام شد، افرادی که به آپنه خواب انسدادی متوسط تا شدید مبتلا بودند، چهار برابر احتمال بیشتری داشت جان خود را از دست بدهند و سه برابر احتمال بیشتری داشت در نتیجه سرطان از دنیا بروند. خطر ابتلا به سرطان نیز در میان آنها دو برابر بیشتر بود و چهار برابر احتمال بیشتری داشت سکته مغزی را تجربه کنند.
از دیگر نشانه های آپنه خواب می توان به خستگی در طول روز، نفس نفس زدن یا مسدود شدن مسیر تنفس هنگام خواب، سردردهای صبحگاهی، و نیاز مکرر به دفع ادرار هنگام شب اشاره کرد. در صورت تجربه این قبیل نشانه ها با پزشک خود صحبت کنید تا ارزیابی دقیقی درباره علت خروپف شما انجام شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد