به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، تغییرات فصلی و سرماخوردگی منجر به بروز سرفه میشود و سرفه کردن گاهی آزاردهنده است.
محققان اظهار کردند: اگرچه مصرف بعضی از مواد غذایی برای درمان سرفه مفید است، اما بعضی از مواد غذایی هم باعث تشدید سرفه میشوند.
در ذیل برخی از موادغذایی را که هنگام سرفه کردن باید از مصرف آنها اجتناب کنیم، ذکر میشود:
نوشابههای کافئیندار- مصرف بعضی از نوشیدنیهای کافئیندار مثل چای و قهوه برای سرفه مضر است. مصرف این نوشیدنیها گلو را خشک میکند.
غذاهای سرخ شده- از مصرف غذاهای سرخ شده در زمان سرفه کردن اجتناب کنید. مصرف این غذاها منجر به تشدید سرفه و خارش گلو میشود.
غذاهای فراوری شده- مصرف غذاهای فراوری شده منجر به تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود. از مواد غذایی مثل ماکارونی، نان سفید، چیپس و تنقلات بستهبندی شده اجتناب کنید.
مواد غذایی سرد- از مصرف مواد غذایی مثل بستنی و نوشیدنیهای سرد هم دوری کنید. مصرف مواد غذایی سرد منجر به خشک شدن پوشش تنفسی و تحریک سرفه به علت التهاب میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد