به گزارش جام جم آنلاین، برای مصرف این گیاه میتوانید از پودر گیاه خشکشده زنجبیل در ماست یا غذا استفاده کنید یا این سبزی را بهصورت تازه تفت داده و با کمک آن غذاهای خود را طبخ کنید.
این گیاه بهدلیل داشتن مادهای اسیدی در بافت خود آنزیمهای معده را تحریک میکند و موجب افزایش سوختوساز و متابولیسم بدن میشود.
همچنین زنجبیل بهدلیل خواصی که دارد، موجب تقویت حرکات حلقوی ماهیچههای دستگاه گوارش میشود و به این ترتیب شرایط بهتری را برای هضم و جذب موادغذایی در دستگاه گوارش بهوجود میآورد، ضمن آنکه موجب افزایش سوختوساز چربیها و کالریهای اضافه در بدن میشود.
مصرف این گیاه دارویی موجب از بین رفتن کلسترول در جریان گردش خون و در نهایت موجب دفع آنها از بدن میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم