به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمدحسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به ناسالم بودن زولبیا و بامیه اظهار کرد: برای تهیه زولبیا و بامیه به ویژه نوع رنگی آنها متأسفانه مسائل بهداشتی بطور کامل رعایت نمیشود و روغن بکار رفته در آن چند بار مصرف بوده که همین امر سبب بروز سرطان در بدن میشود.
وی عنوان کرد: بسیاری از کارشناسان تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را در ماه رمضان به علت میزان بالای چربی و قند موجود در آن توصیه نمیکنند و به جای آن مواد مقوی و انرژی زا همچون خرما و کشمش را مفید میدانند.
رییس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: زولبیا و بامیههای رنگی که اخیراً به بازار آمده به علت استفاده از رنگ های غیرمجاز باعث آسیب جدی به کلیه، کبد و قلب و عروق میشود.
وی تأکید کرد: زولبیا و بامیههای رنگی معمولاً در مکانهای بهداشتی تهیه نمیشوند که این مسئله در نهایت خطر بروز بیماری های قلبی را افزایش خواهد داد.
عزیزی یادآور شد: مصرف زولبیا و بامیه خطر ابتلا به دیابت را در افراد افزایش می دهد که بهتر است در ماه رمضان مبتلایان به این بیماری خرما، کشمش و حتی توت خشک شده را جایگزین این شیرینی چرب و آسیبرسان کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند