به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، رروشهای مختلفی برای جدا کردن پوست ماهی از گوشت آن وجود دارد اما برخی آشپزهای حرفهای که زمان زیادی را صرف این کار میکنند روشهای جالبتری برای گرفتن پوست ماهی دارند. یکی از این موارد آشپزی آسیایی است که با مهارت خاصی پوست ماهی را به یکباره از گوشت آن جدا میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد