مهارت دیدنی یک آشپز در کندن پوست ماهی

یک آشپز حرفه‌ای با روش خاصی پوست ماهی را از گوشت آن جدا می‌کند.
کد خبر: ۱۰۴۶۳۵۵
مهارت دیدنی یک آشپز در کندن پوست ماهی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران،‌ رروش‌های مختلفی برای جدا کردن پوست ماهی از گوشت آن وجود دارد اما برخی آشپزهای حرفه‌ای که زمان زیادی را صرف این کار می‌کنند روش‌های جالب‌تری برای گرفتن پوست ماهی دارند. یکی از این موارد آشپزی آسیایی است که با مهارت خاصی پوست ماهی را به یکباره از گوشت آن جدا می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها