دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، محمد یوسفی، رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی پرورشدهندگان مرغ گوشتی در گفتوگو با ایانا با اعلام این خبر گفت: مشکل اصلی اینجاست که در فاکتور فروش جوجه 1800 تومان ثبت شده، اما قیمت واقعی 2700 تومان است.
یوسفی در توضیح این مطلب افزود: دفاتر واسطهای راههای فرار از قانون را بخوبی بلدند. آنها فاکتورها را به گونهای صادر میکنند که هیچ مدرکی برای شکایت مرغدار وجود نداشته باشد و مابقی پول را با بهانههای دیگر مانند فروش ذرت یا استرداد بدهی دریافت میکنند.
وی عنوان کرد: به همین دلیل است که با وجود نامه کتبی معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مبنی بر جرائم فروش جوجه با نرخ بالا، هنوز دستگاههای نظارتی نتوانستهاند کاری از پیش ببرند. زیرا دادگاه، مدارک مستند لازم دارد که آن نیز با توجه به فاکتورهای صوری، در دسترس نیست.
رئیس هیأتمدیره انجمن صنفی پرورشدهندگان مرغ گوشتی با اشاره به این که 60 تا 70 درصد جوجه یکروزه از طریق دفاتر واسطهای به فروش میرسد، ادامه داد: آنها معمولا این نهاده را به صورت نسیه در اختیار مرغداران قرار میدهند؛ مرغدارانی که توان مالیشان طی چند سال اخیر، بشدت کاهش یافته و بیشترشان معوقات بانکی دارند.
یوسفی بیان کرد: گرانی جوجه یکروزه از دیماه سال گذشته آغاز شد و اکنون به طور میانگین 2100 تومان به ازای هر قطعه است. این در حالی است که در فروردین 95، نرخ این نهاده 1100 تومان و فروردین امسال، 2500 تومان بود. وی با بیان این که جلسات متعددی در دفتر معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی برای ارائه راهحل برگزار شده یادآور شد: در حال حاضر تنها راه چاره برای شفافیت قیمت جوجه عرضه آن در بورس کالاست که از طرف معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد شد. در حالی که بسیاری نیز اعتقاد چندانی به عرضه جوجه در بورس نداشته و از روی ناچاری آن را پذیرفتهاند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد