
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، این محصول از ماه سپتامبر در آلمان در دسترس عموم قرار می گیرد.
خط تولید نوشابه گوشت در سه طعم: «مرغ سلطنتی»، «استیک»، «گوشت گاو بمبئی» راهاندازی شد.
در حال حاضر «پیتر کلاسن» با تولید کنندگانی در لوکزامبورگ، بلژیک و فرانسه قراردادهایی امضا نموده است.
وی که اختراع خود را برای ثبت به مقام های مربوطه ارائه نموده است، میگوید: برای تهیه این نوشیدنی، گوشت و سبزیجات را پس از پخت به پوره تبدیل میکنند، سپس این مایع را در بطری های مخصوص بسته بندی و استریل می کنند.
این قصاب 55 ساله، تاریخ انقضای این نوشیدنی را سه سال عنوان کرده و معتقد است: «نوشابه آبگوشت» برای مواقع ضروری در کمک های نظامی و انسانی مفید است.
البته این نوشیدنی مخالفان خود را نیز دارد زیرا به اعتقاد آنها تهیه نوشیدنی از آب گوشت یک ایده منزجر کننده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛