در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، یافتههای متخصصان حاکی از آن است که مشتقات نوعی اسید چرب موسوم به EHT که دانه قهوه را میپوشاند، کمک میکند تا مغز موشها در برابر انباشت غیرمعمول پروتئین مرتبط با پارکینسون و زوال عقل حفاظت شود.
گروهی از محققان دانشگاه راتگرز آمریکا اظهار داشتند: در این مطالعه تعدادی موش میزان ناچیزی از کافئین و EHT دریافت کردند. هیچ یک از این دو ترکیب به تنهایی اثرگذار نیستند اما در کنار یکدیگر بخشی از مغز موشها را فعال کرده که با تشکیل پروتئینهای موثر در بروز بیماری پارکینسون و زوال عقل مقابله میکند.
داروهای فعلی موجود که به بیماران مبتلا به پارکینسون توصیه میشود تنها علائم بیماری را درمان کرده و تاثیری برعوامل نهفته آن ندارد.
بیماری پارکینسون عارضه مغزی است که نزدیک به یک میلیون نفر در آمریکا به آن مبتلا هستند و میتواند به لرزش اندام و بروز مشکل هنگام راه رفتن و حفظ تعادل منجر شود.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، بررسیهای انجام شده نشان میدهد که ترکیب کافئین و EHT میتواند روند پیشرفت پارکینسون و زوال عقل را کند کرده یا متوقف کند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: