طرز تهیه دمنوش انار برای فصل پاییز

در این مطلب با خواص و طرز تهیه یک دمنوش خوش‌طعم و بسیار پرخاصیت آشنا می‌شوید که یکی از خواص آن کمک به باز کردن عروق کرونر قلبی است.
کد خبر: ۱۱۷۹۹۲۱
طرز تهیه دمنوش انار برای فصل پاییز

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، یکی از دمنوش های مخصوص فصل پاییز که بیشتر افراد با هر مزاج و طبعی می‌توانند از آن میل کنند و از خواص فوق‌العاده آن بهره‌مند شوند‌ «دمنوش تخم آبدار انار + چوب دارچین» است.

پیشنهاد می‌شود به‌مدت 4 تا 5 هفته به‌جای چای معمولی سیاه، از این دمنوش بسیار مفید میل شود.

برای تهیه این دمنوش، یک مشت تخم انار آبدار ترجیحاً ترش‌مزه را با یک قاشق غذاخوری چوب دارچین پودرنشده به‌همراه 5 لیوان آبجوش درون قوری مخلوط کرده و روی کتری در حال جوش قرار دهید تا دم بکشد.

طرز مصرف این دمنوش نیز به این صورت است که 2.3 لیوان را از دمنوش فوق به‌همراه 1.3 لیوان عرق کاسنی مخلوط کرده سپس با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید.

خواص این دمنوش:

ــ کاهنده قوی چربی کلسترول خون

ــ درمان‌کننده کبد چرب

ــ درمان قاطع جوش صورت و آکنه‌ها

ــ بسیار لاغرکننده و چربی‌سوز

ــ مفتح و بازکننده عروق کرونر قلبی

ــ درمان بواسیر یا همورویید

ــ پاکسازی‌کننده و مصفای خون

ــ درمان‌کننده آفت دهان

ــ شست‌وشودهنده رسوبات کیسه صفرا.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها