سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ، داریوش مهدیفر اظهار کرد: بلوط از دیدگاه طب قدیم ایران میوهای گرم و خشک بوده که از سالهای گذشته استفاده میشده است.
وی با بیان اینکه آرد بلوط برای تهیه نان مورد استفاده قرار میگرفته است، افزود: آرد بلوط به همراه آب جوش برای درمان بواسیر نیز مفید است.
مهدیفر ادامه داد: همچنین در درمان اسهال، درد معده، نرمی استخوان، خونمردگی و... کاربرد دارد.
این محقق بخش تحقیقات منابع طبیعی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: میوه و پوست بلوط دارای تانن بوده و در صنایع چوبی استفاده میشود.
وی تصریح کرد: همچنین بلوط برای ناراحتیهای گوارشی، جلدی و سوختگی و به عنوان پادزهر در مسمومیتهای آلکالوئید فلزات به کار میرود.
مهدیفر از دیگر کاربردهای بلوط به استفاده در صنایع عکاسی، مرکبسازی و صنایع شیمیایی اشاره کرد و افزود: در صنایع غذایی به عنوان آنتیاکسیدان روغنهای خوراکی و... از آن استفاده میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛