تاثیر مصرف پرتقال و آووکادو در کُند کردن روند پیری

افزایش سن و پیری یک روند طبیعی است که می توان با برخی راهکارها کمی روند آن را کُند کرد.
کد خبر: ۱۱۹۸۴۸۲
تاثیر مصرف پرتقال و آووکادو در کُند کردن روند پیری

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، به گفته محققان برخی گزینه‌های مثبت زندگی نظیر تغذیه سالم، ورزش منظم، سیگار نکشیدن، اجتناب از مصرف نوشیدنی‌های الکلی و خواب کافی می‌توانند به کُند شدن روند پیری کمک کنند.

طبق توصیه محققان، گنجاندن برخی مواد خوراکی در تغذیه که در ادامه به آنها اشاره می‌شود می‌تواند روند پیری را کُند نماید.

ماست

ماست سرشار از کلسیم بوده که می‌تواند ابتلاء به پوکی استخوان را کاهش دهد. همچنین ماست حاوی باکتری‌های خوب است که سلامت روده را حفظ کرده و احتمال ابتلاء به بیماری‌های روده‌ای مرتبط با افزایش سن را کاهش می‌دهد.

ماهی

ماهی منبع غنی چربی‌های اُمگا ۳ است که به پیشگیری از تشکیل کلسترول در عروق خونی کمک کرده و از قلب در مقابل تپش قلب نامنظم محافظت می‌کند.

هندوانه

این میوه آبدار حاوی لیکوپن است که به پاکسازی پوست کمک می‌کند. لیکوپن یک نوع آنتی‌اکسیدان است که به حفاظت در مقابل آسیب اشعه UV کمک می‌کند.

بلوبری

این میوه بیش از هر ماده خوراکی دیگری حاوی آنتی‌اکسیدان است. این میوه آبدار سرشار از ترکیبات تقویت کننده سلامت است که می‌تواند از پوست در مقابل خطرات جدی ناشی از آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت کند.

پرتقال

میوه‌ای سرشار از ویتامین C است که به کلاژن سازی کمک کرده و باعث ایجاد پوستی نرم و انعطاف پذیر می‌شود.

کلم بروکلی

بروکلی منبع خوب ویتامین C و همچنین فیبرهای رژیمی است. همچنین سرشار از بتاکاروتن و سلنیوم است که آن را تبدیل به یک ماده خوراکی بسیار مفید می‌کند.

آووکادو

آووکادو به حفظ رطوبت، نرمی و انعطاف پذیری پوست کمک می‌کند چراکه سرشار از اسیدچرب امگا ۹ و اسیداولئیک است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها