جلوگیری از سوزش معده با اجتناب از مصرف برخی مواد خوراکی

سوزش معده ناشی از بازگشت اسید معده به سمت مری است که به رفلاکس هم معروف است.
کد خبر: ۱۱۹۹۰۹۸
جلوگیری از سوزش معده با اجتناب از مصرف برخی مواد خوراکی

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سوزش معده یکی از دردهای بسیار رایج معده در بین بیشتر افراد است که بایستی مورد درمان قرار گیرد.

سوزش معده به احساس سوزش و ناراحتی در معده گفته می‌شود که در برخی موارد، درد آن تا وسط قفسه سینه نیز ادامه پیدا می‌کند ولی یک مشکل گوارشی است.

محققان توصیه می‌کنند برای کاهش احتمال سوزش معده از مصرف برخی مواد خوراکی اجتناب نمائید:

- مرکبات نظیر پرتقال، گریپ فروت و لیمو.

- غذاهای پرچرب نظیر پنیر و آووکادو.

- سیر و پیاز.

- غذاهای تند نظیر فلفل قرمز و سس کچاپ.

- مشروبات الکلی و قهوه.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها