در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، یک متخصص طب سنتی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، گفت: باید در این فصل بیشترانواع آشها، آلو، زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین استفاده شود.
نعمت ا... مسعودی درباره «مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار»، اظهار داشت: حکمای طب سنتی میگویند در فصل بهار باید کم خوردن را شروع کنیم، خوردن گوشت را کم کرده و انواع کبابها، حلیم، شیرینی و ادویهجات کم مصرف شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
وی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، افزود: باید بیشتر انواع آشها مصرف شود؛ ضمن اینکه مصرف زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی یادآور شد: حکمای طب سنتی معتقد هستند باید در فصل بهار نسبت به زمستان ورزش کمتری انجام دهیم؛ ضمن اینکه باید لباسهای پنبهای و خنک مورد استفاده قرار گیرد.
وی درباره «سستی و خوابآلودگی افراد در فصل بهار»، خاطرنشان کرد: ذوب شدن اخلاط موجود در بدن سبب کوفتگی، خوابآلودگی و آبریزش بینی میشود؛ در نتیجه باید خروجی بدن را بیشتر کنیم و باید اخلاط ذوبشده که در بدن پخش میشوند، خارج شوند.
مسعودی اضافه کرد: باید به فکر روشهای دفعی سالم مانند حجامت و فصد باشیم، کمتر غذا بخوریم و بیشتر غذاهای ملین، آلو، خاکشیر و انواع آشها را مصرف کنیم تا باعث دفع شدن اخلاط اضافه بدن شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: