
به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و ناراحتی های کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید «خون ناصالح» و درگیر کردن اندامهای رئیسه از جمله «کبد» است.
در ادامه به اهم موارد و غذاهایی که خوردن آنها با هم، مضر و باعث تهدید سلامت میشود، اشاره شده است:
ـ مصرف لبنیات با گوشت به ویژه گوشتهای سفید مانند ماهی، مرغ و ...
ـ مصرف تخممرغ و ماهی
ـ مصرف سرکه و حلیم
ـ مصرف لبنیات و ترشیجات
ـ مصرف پنیر و ماست چکیده
ـ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است)
ـ سرکه و عدس
ـ سرکه و ماش و سرکه و ماست
ـ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)
ـ مصرف انار و حلیم
ـ مصرف خربزه و عسل
ـ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه
ـ مصرف کله گوسفند و انگور
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد