
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، محققان در تازهترین پژوهش خود دریافتند مصرف میوه، سبزیجات و ماهی بیش از گوشتهای فرآوری شده، نمک و نوشیدنیهای مضر ممکن است خطر ابتلا به بیماری کلیوی را تا 30 درصد کاهش دهد.
نارسایی کلیه یا نارسایی کُلیَوی در پزشکی به شرایطی که در آن کلیه نتواند بهطور بایسته عمل کند گفته میشود و به معنی کاهش شدید عملکرد کلیه است.
دانشمندان رژیم غذایی بیش از 630 هزار نفر را طی یک دهه تحت بررسی قرار دادند و درنهایت مشخص شد، حبوبات، غلات کامل و لبنیات کم چرب نیز خطر ابتلا به بیماری کلیوی را کاهش میدهند.
جایمون کلی، نویسنده این پژوهش از دانشگاه استرالیا میگوید: «این نتایج به شواهد جمع آوری شده از مزایای احتمالی پیروی از یک الگوی رژیم غذایی سالم میافزاید».
این نتایج همچنین ممکن است در ایجاد برنامههای پیشگیری بهداشت عمومی برای بیماری های کلیوی کمک کند.
محققان توصیه میکنند، افراد مقدار زیادی میوه و سبزیجات مصرف کنند، ضمن اینکه چربی اشباع ، قند و نمک را نیز محدود کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد