کاهش ابتلا به بیماری قلبی با مصرف روزانه امگا ۳

مصرف روزانه مکمل امگا ۳ خطر ابتلا به بیشتر بیماری‌ قلبی را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۳۶۱۰۳
کاهش ابتلا به بیماری قلبی با مصرف روزانه امگا ۳

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت انسان ضروری تشخیص داده شده‌اند اما بدن قادر به تولید آن‌ها نیست و بنابراین لازم است از طریق منابع غذایی مانند روغن ماهی از جمله ماهی سالمون و تن -- گیاهان و مغز خشکبار و مکمل های غذایی تامین شود.

این مطالعه جدید حاوی بزرگترین و جدیدترین داده هایی است که به بررسی ارتباط میان مصرف مکمل روغن ماهی و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی پرداخته است.

محققان در این مطالعه داده‌های ۱۳ آزمایش را در سرتاسر جهان در خصوص ۱۲۰ هزار فرد بالغ مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

این مطالعه نشان می‌دهد افرادی که روزانه ۸۴۰ میلی گرم از مکمل های امگا ۳ دریایی مصرف کرده‌اند، موفق شده‌اند خطر ابتلا به بیشتر موارد بیماری‌های قلبی عروقی از جمله سکته قلبی، مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهند.

این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که هر چه دوز مصرفی مکمل‌های امگا ۳ بیشتر باشد، فواید قلبی و عروقی بیشتری ارائه می‌دهد.

انواع مختلف ماهی هم می‌تواند مقدار زیادی امگا ۳ را در رژیم غذایی معمول ما فراهم کند.

ماهی‌ های روغنی مانند شاه ماهی، ماهی قزل آلا، ساردین و ​​ماهی خال مخالی به طور طبیعی مملو از اسیدهای چرب امگا ۳ بسیار بالایی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها