سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، داود حاج محمد خانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره آلزایمر گفت: معمولا افزاد در سن ۴۵ سالگی دچار سردی و خشکی و از ۶۰ سالگی به بعد دچار سردی و تری اعضا میشوند. به همین دلیل ضعف و سستی در اکثر اندامها نمایان میشود و فعالیت آنها رو به کاهش میرود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مغز یکی ازمهمترین اعضای بدن است که ماهیتی سرد و تر دارد و فعالیت آن در طول زندگی لازم و ضروری است.
حاج محمد خانی تصریح کرد: حکمای طب سنتی مغز را جزء اعضای رئیسه مینامند که وظیفه اداره قوه نفسانی را به عهده دارد؛ پس با توجه به ماهیت سرد و تر آن با غلبه سردی بر بدن کمکم اختلالاتی در عملکرد آن پدیدار میشود که این خود زنگ خطری برای شروع فراموشی و ضعف حافظه است.
وی بیان کرد: اختلالاتی چون فراموشی، سوال کردن مکرر در یک زمینه، پرسیدن سوالات تکراری به فاصله کم، از یاد بردن نشانی مکانها و نام اشخاص میتواند ازعلائم فراموشی باشد که ممکن است منجر به آلزایمر، زوال عقل و از دست رفتن کامل حافظه شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: استفاده بیش از حد میوهها، مصرف زیاد غذاهایی با مزاج سرد، استرس، غم و غصه، یبوست، خشکی بینی، تومورها و خوابهای بیش از حد از دلایل بروز فراموشی و به دنبال آن آلزایمر است. افراد میتوانند با انجام فعالیتهای فکری مانند: مطالعه و حل کردن جدول مغز خود را ورزش دهند و از بروز آلزایمر جلوگیری کنند.
حاج محمد خانی با اشاره به راهکارهای طب سنتی برای جلوگیری از آلزایمر بیان کرد: استنشاق کمی آب در بینی به ویژه در اول صبح، استفاده متناوب از مویز و استفاده مرتب از عطرها و رایحههای معطر که به لطافت مغز و سلسله عصبی کمک میکند.
او گفت: افراد برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر دمنوش گیاه اسطوخودوس را روزانه یک یا دو فنجان میل کنند؛ این دمنوش در پاکسازی مغز، کمک به تقویت حافظه و نیز برای درمان آلزایمر موثر است.
حاج محمد خانی اظهار کرد: افراد برای تقویت حافظه، پیشگیری از آلزایمر و خون رسانی مغز از ترکیب دمنوش گیاه گل راعی و هوفاریقون استفاده کنند.
وی یادآوری کرد: افراد برای تقویت مغز و جلوگیری از آلزایمر میتوانند ۱۵ گرم برگ گیاه اسارون را در یک لیتر آب جوشانده و روزانه دو فنجان از این دمنوش استفاده کنند.
این متخصص و پژوهشگر طب سنتی افزود: گیاهان افسنتین، اسطوخودوس، باد رنجبویه و هوفاریقون را با هم جوشانده روزانه دو فنجان میل کنند. این دمنوش به بهبود شرایط بیماران آلزایمری میکند.
حاج محمد خانی در پایان گفت: افراد برای تقویت حافظه میتوانند عصاره گیاهان کندر و مصطکی را به نسبت مساوی با ۱۵۰ گرم عسل مخلوط کرده و روزانه ۲ تا ۳ قاشق چایخوری میل کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد