
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، محمدتقی انوشه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سبزیجات موجود در سالاد بخاطر فیبر بالایی که دارد باعث سیری افراد میشود.
وی ادامه داد: افرادی که میخواهند رژیم غذایی بگیرند بهتر است قبل از شروع غذای اصلی، سالاد میل کنند؛ چون این کار باعث میشود حجم زیادی از معده پر و فرد احساس سیری کند.
انوشه تصریح کرد:افراد زمانی که سالاد را میل میکنند؛ گرسنگی شان برطرف میشود و هنگام شروع غذای اصلی دیگر احساس گرسنگی اولیه را ندارند. با این کار هم زودتر سیر میشوند و هم کالری کمتری دریافت میکنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد:افراد بسته به ذائقه خود میتوانند از انواع سالاد کاهو، کلم و شیرازی استفاده کنند.
وی بیان کرد: افراد زمانی که میخواهند سالادشان را تهیه کنند؛ این نکته را به یاد داشته باشند که سالادشان کم نمک و بدون سس مایونز باشد؛ برای مزه دار کردن آن میتوانند از آب لیمو، آبغوره و کمی روغن زیتون استفاده کنند.
انوشه افزود: افرادی که دچار کمبود وزن هستند و میخواهند وزنشان بالا برود و به اصطلاح امروزی چاق شوند میتوانند پس از مصرف غذای اصلی خود سالادشان را میل کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی توصیه کرد: افرادی که میخواهند وزنشان را افزایش دهند به هیچ عنوان سالاد را قبل و حین غذای اصلی مصرف نکنند؛ و حتما پس از صرف غذای اصلی آن را میل کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: