سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، مهشید سلیمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره نان گفت: نان جزو اصلیترین وعدههای غذایی و تامین کننده اصلی انرژی روزانه هر فرد است بنابراین افراد در انتخاب نوع نان باید دقت کنند.
وی افزود: انتخاب نان سبوس دار برای افرادی که میخواهند رژیم بگیرند و یا دیابت دارند بسیار مهم است؛ نان جو به دلیل فیبر بالایی که دارد باعث کاهش قند خون و کلسترول میشود، همچنین سیری طولانی مدت برای افراد ایجاد میکند؛ بنابراین در کنترل وزن افراد تاثیر دارد.
این کارشناس ارشد تغذیه تاکید کرد: نان جو به دلیل داشتن خواص شگفت انگیزی که دارد توصیه شده در سبد غذایی روزانه خانواده قرار بگیرد؛ این نان به دلیل داشتن سبوس در گروه کربوهیدراتهای پیچیده قرار میگیرد.
سلیمانی تصریح کرد: نان جو در میان افراد مبتلا به دیابت نیز بسیار محبوب است. افراد دیابتی با مصرف نان جوبه بهبود کنترل نوسانات قند خون خود کمک میکنند؛ همچنین این نان بر روی پروفایل لیپیدی افراد نیز میتواند تاثیرات چشمگیری داشته باشد و به کاهش چربی خون کمک کند.
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی افزود: نان جو به دلیل داشتن فیبر باعث پر شدن معده و احساس سیری طولانی مدت و جلوگیری از نوسانات شدید قند خون میشود که همین ویژگیها باعث شده به مناسبترین گزینه برای افرادی باشد که میخواهند رژیمهای کاهش وزن بگیرند.
سلیمانی ادامه داد: یکی از مشکلات شایع گوارشی در میان سنین مختلف، یبوست است که با مصرف روزانه نان جو میتوان تا حد زیادی از بروز آن پیشگیری کرد.
وی بیان کرد: نان جو به دلیل دارا بودن ویتامینهای گروه B و مواد معدنی تاثیر شگفت انگیزی از جمله تامین کننده انرژی روزانه بدن و جلوگیری از ریزش مو و هم چنین بهبود عملکرد سیستم عصبی و خلق و خو را دارد.
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی توصیه کرد: افراد مبتلا به اختلالات متابولیک، کبد چرب و سندروم تخمدان پلی کیستیک و... در برنامه غذایی خود نان جو را جایگزین سایر نانها کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد