
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، مطالعات محققان ژاپنی نشان میدهد افرادی که بیشتر محصولات سویا تخمیر شده مصرف میکنند با کاهش ریسک مرگ به دلایل گوناگون روبرو هستند.
در کشورهای آسیایی، بخصوص ژاپن، انواع گوناگونی از محصولات سویا مصرف میشوند که عبارتند از ناتو (سویا تخمیرشده با باکتری Bacillus subtilis)، میزو (سویا تخمیرشده با Aspergillus oryzae) و توفو (پنیر سویا).
محققان ژاپنی در مطالعه خود به بررسی ۴۲,۷۵۰ مرد و ۵۰,۱۶۵ زن در رده سنی ۴۵ تا ۷۴ سال پرداختند.
شرکت کنندگان پرسشنامهای در مورد عادات رژیم غذایی، سبک زندگی، و وضعیت سلامت شأن تکمیل کرده بودند. گزارش مرگ این افراد در طول مدت ۱۵ سال بررسی شد.
محققان دریافتند مصرف بیشتر سویا تخمیر شده (ناتو و میزو) با کاهش قابل توجه (۱۰ درصد) ریسک مرگ به هر علتی مرتبط بود، اما مصرف کل محصولات سویا ارتباطی با کاهش مرگ و میر نداشت.
محققان اذعان دارند که محصولات سویا تخمیرشده سرشار از فیبر، پتاسیم و عناصر بیواکتیو است که به توضیح وجود این رابطه کمک میکند.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان از پیامدهای ناگوار قاچاق حیات وحش برای محیط زیست کشور گزارش میدهد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند