در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، در شرایطی که شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در سراسر جهان از ۴۶۰ هزار نفر فراتر رفته و بیش از ۲۱ هزار نفر جان خود را از دست داده اند، کشورهای مختلف در سراسر جهان به اقدامات خود برای کاستن از تبعات اقتصادی این بیماری که به گفته نهادهای معتبر می تواند تا دو و نیم تریلیون دلار خسارت به اقتصاد جهان وارد کند، ادامه می دهند.
ژاپن
وزیر اقتصاد ژاپن از برنامه ریزی برای رونمایی از یک بسته حمایتی جدید برای مقابله با پیامدهای کرونا در این کشور خبر داده است. به گفته یاسوتوشی نیشیمورا، لازم است تا با انجام اقدامات محرک نظیر آنچه که در خلال بحران ۲۰۰۸ انجام شد، جلوی تعمیق رکود اقتصادی گرفته شود. دولت ژاپن هم چنین اعلام کرد شهر توکیو را قرنطینه کرده است.
آلمان
علاوه بر در نظر گرفتن یک بسته حمایتی ۷۵۰ میلیارد یورویی، دولت آلمان برای حمایت از کسب و کارها اکنون در نظر دارد تا در صورت لزوم به طور مستقیم سهام شرکت های خصوصی را خریداری کند.
کریستین لامبرشت، وزیر دادگستری آلمان در مصاحبه با روزنامه هندلزبلات گفته است که اگر لازم شود، دولت سهام شرکت های خصوصی را برای جلوگیری از ورشکستگی آن ها به طور موقت خریداری خواهد کرد.
کلمنس فویست، مدیر مرکز مطالعات اقتصادی آلمان هشدار داده است که در نتیجه شیوع ویروس کرونا، بزرگ ترین اقتصاد اروپا ممکن است وارد عمیق ترین رکود خود از سال ۲۰۰۹ بشود.
فرانسه
وزیر کار فرانسه از در نظر گرفتن یک بسته چهار میلیارد یورویی برای حمایت از استارت آپ ها در خلال شیوع ویروس کرونا خبر داد. فرانسه که در سال های اخیر برنامه های زیادی برای حمایت از کسب و کارهای نوآور انجام داده، نگران است تا با شرایط فعلی این کسب و کارهای نوپا ورشکسته شوند. به گفته این وزیر فرانسوی برای استارت آپ ها معافیت مالیاتی موقت نیز در نظر گرفته خواهد شد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش