فوت و فن‌های تهیه شیرینی میکادو؛ ترد و خوش‌طعم

شیرینی میکادو یک شیرینی خوشمزه با دستور پختی راحت است که کافی است چند نکته کوچک را رعایت کنید و میکادویی جذاب داشته باشید.
کد خبر: ۱۲۷۴۱۱۰

شیرینی میکادو یک شیرینی خوشمزه با دستور پختی راحت است که کافی است چند نکته کوچک را رعایت کنید و میکادویی جذاب داشته باشید.
 

مواد لازم: 

 
پودر قند: ۱ پیمانه
روغن جامد: ۱ و ۴/۱ پیمانه
آرد نخود: ۳/۲ پیمانه
آرد سفید: ۳/۱ پیمانه
پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
شکلات قهوه‌ای یا سفید: ۵۰ گرم
 

طرز تهیه و دستور پخت:

 
۱. ابتدا آرد سفید و آرد نخود را با یکدیگر ترکیب کرده و با هم روی حرارت بو داده تا رنگ آن شکلاتی شود سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شوند.
۲. پودر قند، روغن، کاکائو و دارچین را با همزن برقی خوب می‌زنیم تا حالت پوکی پیدا کند، آرد را به این مخلوط اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب می‌کنیم.
۳. نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و کمی از مواد را به صورت لایه نارکی روی آن پهن می‌کنیم سپس نان دوم را گذاشته و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا ۵ نان روی هم قرار گیرد، روی لایه آخر را با شکلات آب شده می‌پوشانیم و در یخچال می‌گذاریم تا سرد و سفت شود سپس برش داده و سرو می‌کنیم.
۴. به دلخواه می‌توان از پودر پسته یا بادام برای تزیین استفاده کرد.
 

فوت و فن‌ها: 

 
- برای برش‌زدن میکادو از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید.
- به‌جای روکش شکلاتی می‌توانید روکش سفید بزنید یا از هر دو رنگ استفاده کنید که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.
شکلات تلخ ۶۰% طعم خوبی به شیرینی می‌دهد و ظاهر آن را هم زیباتر می‌کند. البته استفاده از شکلات‌ها روی شیرینی میکادو اختیاری است. 
- آرد بو داده را می‌توان جایگزین آرد نخودچی کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها