
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
5تکه مرغ
گردوی آسیاب شده 300گرم
رب انار 2 قاشق غذا خوری
سبزی محلی ساطوری شده200گرم
نمک فلفل وزردچوبه به مقدار لازم
پیاز رنده شده 1 عدد
سیر رنده شده 2حبه
۱- تکه های مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. سپس آن ها را داخل قابلمه با روغن کم تفت دهید تا خوشرنگ و طلایی شوند. مرغ ها را از داخل قابلمه خارج کنید.
بیشتر بخوانید : برای آموزش طرز تهیه رب انار خانگی کلیک کنید.
۲- پیاز و سیر رنده شده را تفت بدهید. ادویه ها را به آن ها اضافه کنید. بعد از آن که طلایی شدند، سبزی میکس شده را به آن ها اضافه کنید و تفت بدهید.
۳- به سبزی تفت داده شده رب انار و گردوی میکس شده را اضافه کنید و همه ی مواد را با هم کمی تفت بدهید.
۴- در این مرحله ۵ لیوان آب به سس اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت همه ی مواد با هم بجوشند تا گردو روغن بیندازد.
۵- سپس تکه های مرغ تفت داده شده را اضافه کنید. می توانید یک قاشق رب آلوچه نیز به سس اضافه کنید.
۶- زیر شعله ی گاز را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت چند ساعت بپزد و جا بیفتد.
۷- غلظت این خورش مثل فسنجان است و نباید زیاد رقیق و آبکی باشد. بعد از آن که خورش به روغن افتاد، آماده ی سرو کردن است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج ایرانی، ماست، سالاد و یا ترشی سرو کنید.
منبع ایران کوک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد