سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از بهداشت نیوز، بستنی حاوی کلسیم است که تراکم استخوان را حفظ و آن را تقویت میکند، انرژی بدن را افزایش میدهد، از پوکی استخوان و سرطان پیشگیری میکند، خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش میدهد، از دندان محافظت و لثهها را تقویت میکند.
شکلات یکی از مواد اولیه بستنی است. این ماده حاوی فلاونوئید است. بدن انسان به چیزی نیاز دارد که از عروق قلب در برابر فرسودگی محافظت کند و خطر حمله قلبی را کاهش دهد.
کلید آن فلاونوئید است که دارای اجزای آنتی اکسیدانی است و از پیری زودرس جلوگیری میکند.
حاوی پروتئینهای مفید برای ساخت و ترمیم بافتهای عضلانی است.
ویتامین A موجود در بستنی برای سلامت چشم بسیار مهم است.
ویتامین K به افزایش گردش خون در بدن کمک و سلولهای خونی مسدود شده را باز میکند تا از ایجاد لختگی جلوگیری کند.
ویتامین B۶ میتواند برای سوخت و ساز بدن مفید باشد.
ویتامین B۱۲ میتواند حافظه و دستگاه عصبی را بهبود بخشد.
برخی زنان در ماههای اول بارداری دچار حالت تهوع میشوند. این افراد میتوانند با خوردن بستنی بر حالت تهوع غلبه کنند.
همچنین مصرف بستنی میتواند محرک تولید هورمون ترومبوتونین باشد که بر روحیه اثرگذار است و سبب احساس آرامش و تسکین استرس میشود. به نوجوانانی که اغلب اوقات ثبات روحی ندارند توصیه میشود برای اجتناب از افتادن در دام استرس و افسردگی بستنی بخورند.
لاکتوفرین و سیتوکین موجود در بستنی ایمنی بدن را بالا میبرد. برای همین بستنی از بدن در برابر ویروسهای مختلف از جمله آنفلوآنزا محافظت میکند و فرآیند درمان را نیز سرعت میبخشد؛ بنابراین اگر به آنفلوآنزا مبتلا شدید، در مصرف بستنی تردید نکنید.
محتوای مغذی بستنی قطعا احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
این یک خبر بسیار عالی برای خانم هاست. به ویژه کسانی که دوست دارند رژیم بگیرند.
خوردن بستنی میتواند به شما در کاهش وزن کمک کند، چون مصرف خوراکیهای خیلی سرد دمای بدن را افزایش میدهد و کالری و چربی میسوزاند.
شما میتوانید مواد معدنی مختلف را از بستنی دریافت کنید. علت اصلی اش این است که بستنی سرشار از کلسیم و فسفر است و نصف فنجان حدودا ۱۰ درصد از نیاز روزانه یک بزرگسال را تامین میکند.
هم چنین بستنی حاوی ویتامینهای مختلف از جمله ویتامین E، D، C و A است. علاوه بر اینها تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولیک اسید و ویتامین B۶ و B۱۲ و مقدار کمی ویتامین K نیز در بستنی وجود دارد که برای انعقاد خون فاکتور مهمی است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد