به گزاش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،خمیر پیراشکی مرغ، همانند سایر پیراشکیها تهیه میشود، اما محتویات آن از مرغ، فلفل دلمهای، قارچ و پنیر پیتزا تشکیل شده است. این پیراشکی را میتوان در فر یا روی حرارت اجاق گاز تهیه کرد.

مواد لازم پیراشکی مرغ
فیله مرغ
|
300 گرم
|
قارچ
|
250 گرم
|
پیاز
|
یک عدد
|
فلفل دلمه ای خرد شده
|
نصف لیوان
|
پنیر پیتزا
|
150 گرم
|
سس قرمز تند
|
2 قاشق سوپخوری
|
پودر خمیر ترش فوری
|
یک قاشق مرباخوری
|
تخم مرغ
|
2 عدد
|
شکر
|
یک قاشق چایخوری
|
شیر
|
یک لیوان
|
روغن مایع یا روغن زیتون
|
نصف لیوان
|
نمک برای عمل آوردن خمیر ترش
|
یک قاشق چایخوری
|
سیاه دانه یا کنجد برای تزیین
|
به میزان لازم
|
آرد، نمک، فلفل، پودر سیر، زردچوبه و ادویه کاری
|
به میزان لازم
|
طرز تهیه پیراشکی مرغ
- قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید.
- در یک قابلمه آب را به جوش آورید، یک قاشق سوپخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و قارچها را برای چند دقیقه در آن قرار دهید. سپس در آبکش ریخته و بلافاصله روی آن مقداری اب سرد بریزید تا قارچها سرد شوند.
- فیله مرغ را نگینی خرد کرده و بشویید. در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- پیازهار ا نگینی ریز خرد کنید.
- پیاز و فیله مرغ را در مقداری روغن تفت دهید تا پیاز طلایی شود و تکههای مرغ نیز تغییر رنگ دهد و بپزد. در حین تفت دادن مرغ و پیاز، به آن فلفل، پودر سیر، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید.
- قارچ را به مواد اضافه کنید تا سرخ شود و سپس فلفل دلمه ای خرد شده و نمک را نیز به مایه اضافه کنید. مواد میانی آماده است و می توانید آن را از روی حرارت بردارید.
- پس از آنکه خمیر استراحت و افزایش حجم پیدا کرد، روی یک سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر را باز کنید تا قطر آن به نیم سانتیمتر برسد.
- سپس خمیر را به صورت دایره برش بزنید.
- قطر دایره را در نظر بگیرید و مقداری از مایه میانی و اندکی سس قرمز تند را در نصف دایره قرار دهید.
- کمی پنیر پیتزا روی مواد میانی بریزید.
- سپس طرف دیگر دایره را روی مواد تا بزنید و لبه های آن را با دست یا چنگال فشاردهیدتابهمبچسبند.
- زرده تخم مرغ دیگری که داشتید را جدا کنید و بهم بزنید تا از حالت لختگی دربیاید. سپس مقداری از آن را با قلمو روی پیراشکیها بزنید و اندکی سیاه دانه یا کنجد روی آن بپاشید
- کف یک سینی فر را چرب کنید و پیراشکیهای را در آن قرار دهید.
- فر را از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک ظرف مقداری آب بریزید و کف فر قرار دهید.
- سپس سینی فر را به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا سطح آنها طلایی شده و بپزند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.