پیاز سوخاری یکی از سبزیجات سوخاری است

طرز تهیه پیاز سوخاری

خوشمزه‌ای هستند که گاهی برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسب هستند. این خوراکی‌های ترد و خوشمزه، یا به عنوان غذای اصلی و یا به عنوان پیش غذا و میان‌وعده، در کنار انواع سس مورد استفاده قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۱۲۷۸۲۷۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،سبزیجات سوخاری پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفداری هستند که علی‌رغم داشتن کالری بالا، اگر در منزل و به روش اصولی درست شوند، برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسب هستند.

طرز تهیه پیاز سوخاری

مواد لازم پیاز سوخاری

پیاز خام درشت 2 عدد
آرد سفید یا آرد گندم معمولی 1 پیمانه
آرد سوخاری 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

 

طرز تهیه پیاز سوخاری

  1. پیاز را پوست گرفته، بشویید و پس از خشک کردن به صورت حلقه‌هایی به ضخامت ۱/۵ تا ۱ سانتیمتر برش بزنید.
  2. حلقه‌های پیاز را از هم جدا کنید و دقت کنید که هر کدام از حلقه‌ها بیشتر از دو لایه نباشند تا موقع سرخ شدن، نرم و پخته شوند.
  3. تخم مرغ را در کاسه‌ای شکسته، کمی نمک، زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. حلقه‌های پیاز را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس در آرد سفید یا آرد گندم معمولی بغلطانید.
  5. حلقه‌های پیاز را برای بار دوم در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
  6. در قابلمه یا تابه گودی روغن فراوان ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس حلقه‌های پیاز را در آن قرار دهید و صبر کنید تا طلایی شوند. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها