به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،خورش غوره بادمجان را میتوانید با مرغ یا گوشت به دو روش متفاوت درست کنید و این غذا به دلیل وجود غوره تازه در فصل تابستان بیشتر صرف می شود.
مواد لازم غوره بادمجان
گوشت چرخ کرده |
200 گرم |
غوره پاک شده |
نصف لیوان |
بادمجان |
500 گرم |
گوجه فرنگی |
4عدد ریز |
پیازمتوسط |
1 عدد |
رب گوجه فرنگی |
1 قاشق سوپ خوری |
نمک ، فلفل و زرد چوبه |
به میزان لازم |
طرز تهیه غوره بادمجان
- ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول نصف کنید و در ظرف آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی بادمجانها گرفته شود و هم روغن کمتری در حین سرخ کردن مصرف کند.
- بعد از 2 الی 3 ساعت بادمجانها را از آب خارج کرده و زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
- سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا روغن داغ شود. بعد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید.
- پیاز ها را خرد کرده و در روغن اضافه بادمجان ها به همراه زردچوبه سرخ کنید . بعد گوشت را هم به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.
- گوشت و پیاز تفت داده شده را در گوشه ای از تابه جمع کنید و رب را در روغن کمی سرخ کنید. سپس بادمجان های سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی ها داخل تابه اضافه کنید.
- تا به همراه دو لیوان آب و نمک و فلفل با حرات کم بپزید.
- در 15 دقیقه آخر پخت غوره ها را به خورشت اضافه کنید . وقتی خورشت جا افتاد آن را تست کنید و از روی حرارت بردارید.